Ingyenes kezdő angoltanfolyam

Ezzel a 100 leckés ingyenes tananyaggal nyelvtanozás, magolás, tankönyv nélkül eljuthatsz arra a szintre, ahol már használni tudod az angolt.

A teljes hanganyag tömörítve kb. 90 MB, brit kiejtéssel innen, amerikaival eminnen töltheted le. A szöveg ugyanaz, csak a kiejtés más. Próbáld ki mindkettőt, és használd felváltva, vagy maradj annál, amelyik jobban tetszik. Kicsomagolva (≈ 140 MB) másold a telefonodra, hogy bárhol hallgathasd.

Ne ragadj le az elején, inkább hallgasd végig mind a 100 leckét, hogy lásd (azaz halld), mi minden van benne. Újabb nekifutásra már csak azokat hallgasd, amelyekben számodra érdekes dolgokat találtál. Az eligazodásban segíthet a tartalomjegyzék.

FONTOS: Ne mondd utána! Csak hallgasd. Az agyadnak időre van szüksége ahhoz, hogy a hallottakat megértse és feldolgozza. A hallásod finomítsd, a beszéd, hidd el, jön magától. Az angolból 100 (vagy akár 1000) egységnyit kell hallanod ahhoz, hogy 1 egységnyit beszélni tudj. Hallgatni arany!

Kérdezz hozzászólásban!

Hozzászólások

A Kacagva angolul módszer elegáns, mert szabadon enged, könnyed, mert humorból táplálkozik, és személyiség fejlesztő, mert pozitív szemléletet sugároz. Attila életszeretete, kreativitása magával sodorja a résztvevőket, s így az is megbarátkozik az angollal, aki évekig csak dadogott. Nyelvtanárként mindenkinek ajánlom, aki felnőttként játszva sikerélményhez akar jutni.

Köszönöm

Új hozzászólás