Angoltanulás indián módra

A minapi kezdő óránkon egy új nyelvtanulós játékot játszottunk. Részemről ez volt az első próbálkozás, de a résztvevők mind azt mondták, jó volt. (Aki meggondolta, itt alább hozzászólásban jól megmondhatja! :))

Ezt a játékot nemcsak a kezdőkkel, hanem újrakezdőkkel és haladókkal is játszani szeretném, persze az ő szintjükön.

Hogy minél hamarabb elkezdhessük, máris meghirdettem a jövő héten két délutánt a Szimpla Kertben. Kedd és csütörtök du. 1 és 6 között, ha előtte fb-on, sms-ben, vagy (indián módra) füstjelzéssel pontosítjuk, hogy mikor találkozunk, ott meg fogtok találni!

Az alábbi bő 80 perces videón Evan Gardner bemutatja a Where are your keys? nevű módszert. Amerikai jelnyelvet és angolt lehet belőle tanulni egyszerre:

Nagyobban szeretnéd látni? Ide kattints.

Hozzászólások

Válaszaim az előző kérdéseknél találhatóak. Szívesen válaszolok bármi további kérdésre is. Elnézést, hogy megvárakoztattam!

Üdv! megnéztem nyolc kisfilmet,de egyikből se értettem meg egy szót sem.Pontosabban,talán filmenként kettőt vagy talán hármat.
Valaki megtudná mondani hogy lehet ebből megtanulni valamit?
mert én olyan buta vagyok hogy nem vagyok képes rájönni.Úgy vélem nem csak a szérialeveleket kéne küldözgetni hanem ha kérdeznek valamit, akkor válaszolni kéne az egyénnek a kérdésére.

Új hozzászólás