Melyik szintet válasszam?

0-ról kezdő
Akkor ajánljuk, ha soha nem tanultál még angolul. Itt a legalapvetőbb kérdőszavakat (ki, mit, mikor, hol, hogyan, miért stb.), kifejezéseket és igéket (állj fel, ülj le, fuss, fogd meg, vidd oda stb.) fogod elsajátítani. A belőlük épített történeteket jelen és múlt időben is feldolgozzuk élőszóban és írásban. Ilyen szinten ritkábban indítunk kurzust, kínálatunkat itt találod. Ha újrakezdőnek mondanád magad, inkább a következő szintet ajánljuk.
Újrakezdő
Neked való, ha van már némi tapasztalatod az angoltanulásban, és a fönt említett alapokkal nem most találkoznál először. Nem baj, ha azzal érkezel körünkbe, hogy meg sem tudsz szólalni angolul, mert itt úgyis kacagva fogsz sikert sikerre halmozni. Lendületesen bővíted élő, aktív angol szókincsedet. Hozzászoksz, hogy a legkülönbözőbb kérdések záporoznak feléd, és mindet megérted. Ha sürgős az alapfokú nyelvvizsga, néhány hónap vagy 1-2 hét hajrá után elérhetővé válik.
Haladó
Ide várunk, ha már gyakorlatban is használható angoltudásodat tökéletesíteni szeretnéd; vagy ha évek óta tanulsz, sok szót ismersz, de a gyakorlatban nem tudod használni őket. Foglalkozásaink segítenek búcsút venni minden korábbi kudarctól. Ha közelebbi célod a középfokú nyelvvizsga, néhány hónap vagy 1-2 hét hajrá után elérheted. (Gyere akkor is, ha már van középfokú nyelvvizsgád, de gyakorlati nyelvtudásoddal nem vagy megelégedve, illetve szinten akarod tartani!)
Sűrítés
Ha időd engedi, és sürgős vagy egyszerűen kedved tartja, két szintre is járhatsz párhuzamosan. Módszerünk ezt is lehetővé teszi, és nagyon hasznos lehet. Az erősebb szinten is biztosítjuk, hogy minden résztvevő elsajátítsa az alapvető kifejezéseket, és értse a történeteket, miközben a haladóbbak rokon értelmű szavakkal bővíthetik szókincsüket, és többet beszélve gyakorolhatják a bonyolultabb szerkezeteket. Másfelől: haladóbb létedre is hasznosnak találhatod a könnyebbik fokot is. Sűrítésnél kedvezményt adunk.

Érdeklődés

Többet is megjelölhetsz!