Sopron - kacagva angolul

Sikerre vágysz az angollal és soproni vagy?

Akkor jó hírem van számodra.

Lehet, hogy a nyelvtanulást mindig is munkának, sőt nehéz munkának gondoltad. Ha igen, akkor talán éppen ez volt a gátja annak, hogy sikert arass vele. Nagyon sokan ezért nem jutnak el álmukban sem odáig, hogy az iskolában tanult idegen nyelven erőlködés nélkül megszólaljanak és társalogni tudjanak. Az igazi nyelvtanulás ugyanis nem munka, hanem szórakozás. Ha az angollal még nem volt szerencséd megélni ezt, mostantól megélheted, és

a sikert örömmel, szórakozva érheted el.

Boros Attila Botond vagyok
Boros Attila Botond vagyok, “idegenvezetőd”, kalauzod az angol nyelvben itt, Sopronban.

Isten hozott a vidám angoltanulás világában!

A kacagva tanulás egészen más, mint amit az angoltanulásról hittél, vagy amivel “nyelvoktatás” gyanánt találkozhattál. Három szó jellemzi: izgalmas, kreatív, élményszerű. Ezért maradandó is, mert élmény tapad hozzá. Az örömöt (hogy élvezed az órát) és a sikert (hogy elcsodálkozol, mi mindent tudsz) garantálom.

Gyere el, és kóstolj bele a sikerbe az angollal!

Ezt a sikert felnőtt is, gyerek is, kezdő is, (nem)haladó is megtapasztalhatja.

Szeretném, ha Sopronban és a környéken ez minél többekkel megtörténne. Ha ismersz olyanokat, akikre ez ráférne, kérlek, add tovább nekik a hírt!

De hogyan is történik ez? Mit csinálunk foglalkozásainkon?

Az angolt történeteken át tanuljuk.

Például: elmondok Nektek egy mesét, történetet angolul, rajzokkal, mozdulatokkal, szinonimákkal, olykor egy-egy szó lefordításával biztosítva, hogy mindenki megértsen (ezt úgy hívják: Story Listening), vagy én csak kérdezek (persze angolul), és a Ti minél meglepőbb, minél érdekesebb válaszaitokból együtt alkotunk új, kitalált történetet (Storyasking, TPRS). Vagy egy (rajz)filmet nézve és meg-megállítva beszélgetünk a képeken elénk táruló történetről (MovieTalk). Mikor melyik tetszik. Mind a három igen hatékony technika (és van még több is). De a lényeg:

megtanulod saját történeteidet elmondani angolul.

Odafigyelek igényeidre, miközben a legérdekesebb és leghatékonyabb módszerekkel dolgozom – másfél évtizedes gyakorlattal a hátam mögött.

Megszokod, hogy érted az angol társalgást és képes vagy magadat megértetni angolul. Ez egészen természetessé válik. De foglalkozásainkon annyit társalgunk, hogy már gondolkodni is elkezdesz angolul.

A közös angolozást pedig nem munkának, hanem remek szórakozásnak fogod megélni.

Kipróbálnád?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Elérhetsz villámlevélben: kacagva @ gmail. com

vagy akár telefonon:

Várlak szeretettel!